Om os

Mit navn er Silke O. Jakobsen. Jeg har den 4 årige uddannelse og blev uddannet frisør i København 2008, i en stor trendy salon på Nørrebro, hvor vi blandt andet var til rigtig mange shows, og min chef var en af de helt store og dygtige frisører..

Jeg lærte rigtig meget om forskellige tekniker, både indenfor farve og klippetekniker. Det førte også til, at jeg i dag har en rigtig god svendeprøve bag mig. Efterfølgende har jeg arbejdet i udlandet som, rejseleder. Oplevet verden – nydt livet. Siden 2013 har jeg været tilbage i frisørverdenen, og har igen videreudviklet mig og mine faglige kompetencer. Med 2 år bag mig som butikschef i en salon, skulle der igen ske noget nyt og spændene, derfor åbnede jeg min egen salon, Frisør Silkehår.

Vi tager sammen på forskellige kursus i løbet af året, for at udvikle os rent fagligt men også for at se hvordan moden udvikler sig.

Der vil fremadrettet komme mange fede tilbud på både produkter og klipninger i Frisør Silkehår. Jeg vil lave forskellige konkurrencer og meget mere sjov, som vil blive slået op her på Frisør Silkehårs facebookside.